Translate

vineri, 27 martie 2015

Alien: Isolation - cam dezastru


Dupa titlul jucat anul trecut Aliens: Colonial Marines(care a fost un dezastru) si cel jucat anul acesta Alien: Isolation (cumparat dintr-o prostie),vin cu cateva pareri contra deoarce parerile pro nu isi au locul.Dupa ce Sega isi batea in urma cu 2 ani primul cui in sicriu, acum a venit momentul sa ingroape franciza.
Din pacat mai toate jocurile care au un ciclu de dezvoltare chiaun ,cred ca este cuvantul ,nu sunt cele mai de succes titluri.
Dupa primele doua misiuni jocul nu are continuitate,naratiunea fiind livrata intr-un stil american si de prost gust.
Actiunile jocului sunt bazate pe principiul ala, bala portocala,replici dupa replici prost redate inglobate intr-o poveste in care iti pierzi interesul,mai mult am fost pierdut intre dialog si actiune fiindu-mi imposibil sa-mi dau seama de la scena la scena despre ce se vorbeste. Subiectele se schimba de la un moment la altul.Jucatorul avand impresia ca a sarit undeva o scena importanta. Cam in toata povestea jocului ,exact ca si in titlul Colonial Marines se pune accentual pe lucruri minore oferindu-ti o expunere ampla a tuturor tampeniilor posibile,iar misiunea ta picand pe plan secund.
In esenta povestea este gresita din toate punctele de vedere:expunere,coerenta,fluenta si lista poate continua…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu